Garstyčios (geltonos sėklos)

Sudedamosios dalys:

Garstyčios 100%

Laikymo sąlygos:

Sausoje, vėsioje vietoje.

Naudojimas:

  • Marinatams ir raugintoms daržovėms – dažnai naudojamos marinuojant agurkus, kopūstus.
  • Padažams ir užtepėlėms – pagrindinis ingredientas naminiam garstyčių padažui gaminti.
  • Troškiniams ir sriuboms – suteikia lengvai aštrų skonį.
  • Mėsos ir žuvies patiekalams – puikiai dera su vištiena, kiauliena, lašiša.
  • Salotoms ir daržovių patiekalams – prideda švelnaus aštrumo ir tekstūros.
Norint išryškinti garstyčių skonį prieš dedant į maistą reikia jas paskrudinti arba patrinti.

0,74 Eur



Nemokamas pristatymas į namus
Užsakymams nuo 30 €
Pagalba renkantis
24/7
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant
Prekių siuntimas
Prekės siunčiamos kiekvieną antradienį ir trečiadienį